Smještaj u blizini

Kuća za odmor "Tri breze"


Bajkovita hrastova kuća smještena je na jugozapadnom obronku Kalničkog gorja, na rubu šume i samoj granici Zagorja i Prigorja.

Opremljena je restauriranim namještajem koji datira iz 50-ih godina 20. stoljeća. Dvorište se prostire na 1000 metara kvadratnih s posađenim voćkama, ukrasnim biljem i cvijećem, a na terasi se nalazi hidromasažni bazen. Ugodan ambijent osigurava potpunu privatnost i ugodan boravak.

Apartman Korzo Varaždin

Apartman “Korzo” nalazi se u samom centru Varaždina – na korzu, u dvorišnoj zgradi kuće “Mrazović”, jedne od prvih 10 kamenih kuća u Varaždinu, još iz 16. stoljeća. Svojim gostima nudimo boravak u centru jednog od najljepših gradova u Hrvatskoj, po povoljnoj cijeni. Sve gradske znamenitosti nalaze se na nekoliko minuta laganog hoda od apartmana, a smještaj u centru grada omogućava gostima da se u svakom trenutku vrate u apartman bilo zbog odmora ili pripreme obroka.

Trgovine, gradska tržnica, pekare, ljekarne, banke – su tu – na udaljenosti od 0 do 200 m. U blizini apartmana ( oko 200 m ) nalazi se podzemna garaža. Vrlo povoljno i za ljubitelje biciklizma ili motora (siguran parking u dvorištu). Ako dolazite autobusom – za dolazak do apartmana s autobusnog kolodvora potrebno Vam je oko 5 minuta hoda. Za dolazak sa željezničkog kolodvora potrebno Vam je 10-15 minuta.