Drugi viteški kamp!

Drugi viteški kamp!

Zbog velikog iskazanog interesa, nakon vrlo uspješnog prvog Viteškog kampa u 6. mj, 15.09. i 16.09. na imanju Svijeta prirode & OPG Lukač ponovno ovoga puta u još proširenijem programu organiziramo drugi po redu Viteški kamp.

Program se odvija tokom puna 2 dana. Upotpunjen je raznim radionicama i aktivnostima za djecu. Novitet je poligon sa posebno prilagođenim igrama za djecu. Natjecanje u potezanju užeta, skakanje u vrećama, bacanje potkova, radionice gline, ocrtavanje lica, jahanje uz nadoplatu (20kn), radionice maćevanja i streličarstva i još mnogo toga očekuje Vas 15.09. i 16.09. na imanju Svijeta prirode & OPG Lukač. Bit će tu i oslikavanje lica, a u nedjelju u kasnim popodnevnim satima za one malo starije željne zabave i opuštanja popularni tamburaški sastav “Kumovi” iz Međimurja. Očekuje vas kvalitetna ugostiteljska ponuda ( gemišteki za mame i tate i 100% prirodni sok od jabuke za limače).

Ulaznice za djecu naplaćivat će se 15kn, a 20kn za odrasle. Sudjelovanje na svim radionicama potpuno je besplatno i svi proizvodi se nose doma za uspomenu. Jahanje je 20,00 Kn po djetetu u vodstvu stručne osobe sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa konjima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.